Skocz do zawartości


[DL]SwitchBot by padmak v3.0.0.6(Naprawione Bugi)

* * * * - 3 głosy

  • Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
37 odpowiedzi w tym temacie

#1
sqmany

sqmany

    Administrator

  • 311 postów
  • Dołączył: pią, 03 sie 12
  • LokacjaPolska :]
  
Reputacja: 211
Dołączona grafika
Bs By Padmak V3 (06) - Padmak (Switch Bot 06 )
Paczka działa tylko na serwerach prywatnych

Download paczki:

Musisz Zalogować się lub Zarejestrować żeby zobaczyć ukrytą zawartość


Download spolszczenia:

Musisz Zalogować się lub Zarejestrować żeby zobaczyć ukrytą zawartość

Jak pobierać z speedyshare

Skan:

Musisz Zalogować się lub Zarejestrować żeby zobaczyć ukrytą zawartość


Skan 2:

Musisz Zalogować się lub Zarejestrować żeby zobaczyć ukrytą zawartość


Naprawiono :
Szybkość Zmiany Bonusa
Zapisywanie / Wczytywanie , Zapisanych Bonusów
Bład nie można odnaleźć dbghelp.dll został usunięty !!


Pozdrawiam ,sqmany

Użytkownik sqmany edytował ten post 25 kwiecień 2013 - 11:54
: Zostały naprawione bugi

Dołączona grafika

Dołączona grafika

Awesome-Games

    Advertisment

  • Advert




#2
SaseKK

SaseKK

    Nowy

  • 1 postów
  • Dołączył: pią, 17 sie 12
Reputacja: 0
o co w nim chodzi ?

#3
sqmany

sqmany

    Administrator

  • Autor tematu
  • 311 postów
  • Dołączył: pią, 03 sie 12
  • LokacjaPolska :]
  
Reputacja: 211
Bot automatycznie wybiera bony które chcemy mieć w itemku.
Dołączona grafika

Dołączona grafika

#4
WitGaming

WitGaming

    Nowy

  • 14 postów
  • Dołączył: sob, 29 wrz 12
  • LokacjaAveBmX
Reputacja: 21
Szukalem I Fajne :D Lajk leci

Staranniej się wypowiadaj. Posty typu: Like leci i tym podobne są zabronione gdyż są uznawane za spam.

Pozdrawiam Zbuntowana

Użytkownik Zbuntowana edytował ten post 13 październik 2012 - 18:23

Dołączona grafika

Dołączona grafika

Please Click

Reflinki są zabronione na forum tym razem jest to tylko ostrzeżenie słowne, pilnuj się następnym razem ;]


#5
Lunex

Lunex

    Nowy

  • 6 postów
  • Dołączył: nie, 04 lis 12
Reputacja: 2
Ja już go używam i bardzo jest przydatny :)
Dołączona grafika

#6
Twister1

Twister1

    Nowy

  • 2 postów
  • Dołączył: pią, 16 lis 12
Reputacja: 0
Myślałem że będzie działać na Antissa, ale nie. Kolejny bot który niedziała na tym serwie ;/

Użytkownik Twister1 edytował ten post 16 listopad 2012 - 08:35

Dołączona grafika

#7
sqmany

sqmany

    Administrator

  • Autor tematu
  • 311 postów
  • Dołączył: pią, 03 sie 12
  • LokacjaPolska :]
  
Reputacja: 211
No niestety widocznie ten serwer ma bardzo dobre zabezpieczenia.
Dołączona grafika

Dołączona grafika

#8
Twister1

Twister1

    Nowy

  • 2 postów
  • Dołączył: pią, 16 lis 12
Reputacja: 0
Mi dzisiaj działał jak kupiłem tam jeden slot zmianek i jak dałem na bocie przeładuj wtedy sie tam cyferki pozmieniały i zaczoł mieszać ale tylko przemiaszał 100 zmianek i dalej sie zatrzymał.
Dołączona grafika

#9
apollo11000

apollo11000

    Nowy

  • 1 postów
  • Dołączył: wto, 29 sty 13
Reputacja: 0
Musze to wszystko pobrac zeby mi to dzialalo prosze o szybka odpowiedz :-)

Dołączona grafika

#10
sqmany

sqmany

    Administrator

  • Autor tematu
  • 311 postów
  • Dołączył: pią, 03 sie 12
  • LokacjaPolska :]
  
Reputacja: 211
@up jak wszystko ? Jest tylka paczka i spolszczenie, jezeli nie chcesz miec po polsku to wystarczy ze sciagniesz paczke
Dołączona grafika

Dołączona grafika

#11
peka

peka

    Nowy

  • 1 postów
  • Dołączył: nie, 03 lut 13
Reputacja: 0
wrzucisz na innny hosting ? :)
Dołączona grafika

#12
sqmany

sqmany

    Administrator

  • Autor tematu
  • 311 postów
  • Dołączył: pią, 03 sie 12
  • LokacjaPolska :]
  
Reputacja: 211
Czemu?Jezeli pisze ci ze musisz zaplacic aby sciagnac to poszukaj poradnika z darmowym premium na speedyshare w dziale minecrafta
Dołączona grafika

Dołączona grafika

#13
r35p3c7

r35p3c7

    Nowy

  • 1 postów
  • Dołączył: śro, 24 kwi 13
Reputacja: 0
Witam czy wam też nie czyta szansy na odbicie ciosu? Wszystko pięknie działa tylko mi nie czyta "Szansa na odbicie ciosu". Wpisuję 15 i nie zatrzymuje po znalezieniu.
Dołączona grafika

#14
sqmany

sqmany

    Administrator

  • Autor tematu
  • 311 postów
  • Dołączył: pią, 03 sie 12
  • LokacjaPolska :]
  
Reputacja: 211
Możliwe ,że ta wersja przestała działać, do jutra zaktualizuje temat.
Dołączona grafika

Dołączona grafika

#15
sqmany

sqmany

    Administrator

  • Autor tematu
  • 311 postów
  • Dołączył: pią, 03 sie 12
  • LokacjaPolska :]
  
Reputacja: 211
Temat został zaktualizowany
Dołączona grafika

Dołączona grafika

#16
Azgor

Azgor

    Nowy

  • 1 postów
  • Dołączył: sob, 04 maj 13
Reputacja: 0
Siemka Ludziska
mam pytanie
na Niemieckim privku bedzie mi to działac czy nie zabardzo
i to spolszczenie mam go wkleic do confight czy co?
Dołączona grafika

#17
sqmany

sqmany

    Administrator

  • Autor tematu
  • 311 postów
  • Dołączył: pią, 03 sie 12
  • LokacjaPolska :]
  
Reputacja: 211
@UP
Powinno działać na niemieckim privie.
A zawartość spolszczenia masz wypakować do folderu config w switchbocie.
Dołączona grafika

Dołączona grafika

#18
vartello

vartello

    Nowy

  • 1 postów
  • Dołączył: nie, 05 maj 13
Reputacja: 0
Co do hostingu to nie ma potrzeba zmieniać. Wszystko ładnie ściągnąłem. Pozdrowionka dla Autora tematu i leniuchów :D.
Dołączona grafika

#19
sqmany

sqmany

    Administrator

  • Autor tematu
  • 311 postów
  • Dołączył: pią, 03 sie 12
  • LokacjaPolska :]
  
Reputacja: 211
@UP
Ponieważ już zmieniłem hosting na catshare :P
Dołączona grafika

Dołączona grafika

#20
maciek609

maciek609

    Nowy

  • 1 postów
  • Dołączył: czw, 09 maj 13
Reputacja: 0
Cześć, a istnieje jakiś SwitchBot na Windowsa XP? :/
Dołączona grafika




Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych

Nie jesteś zalogowany!
Nie skorzystasz z wszystkich funkcji strony, a uwierz, że naprawdę warto! Prosimy o szybkie założenie konta.